Ühe maailma suurima fotokonkursi võitjad teada

oktoober 21, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Neljapäeval kuulutati välja Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year 2012 konkursi võitjad. Peaauhinna võitjaks osutus Kanada fotograaf Paul Nicklen oma veealuse fotoga kuningpingviinidest.

Sel aastal tuli üks auhinnaline koht ka Eestisse. Nimelt pälvis Remo Savisaare foto metskitsest tuisusel väljal mustvalge loodusfoto kategoorias teise koha.

Konkursile esitatud töödest on väljavalitud 100 tööd pandud üles näitusele Londoni Loodusloomuuseumisse, kus neid näidatakse omapärase taustvalgustusega installatsioonidena kuni järgmise aasta 3. märtsini. Veebis on konkursi parimaid töid võimalik vaadata Londoni loodusloomuuseumi kodulehelt. Kokku osales konkursil 98 riigist pärit fotograafid 48 000 tööga.

Võitjaks osutunud fotograaf on see sama, kelle omapärasest kohtumisest merileopardiga laadis National Geographic kaks aastat tagasi üles selle video.

© Eestifoto.ee


loading..