Kui foto oleks Facebookis …

oktoober 30, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Kui foto oleks tänapäeval elav inimene, siis oleks tal suure tõenäosusega ka oma leht Facebookis ja seal ka nn ajajoon. Fotode jagamise kommuun Pixable otsustas asjaga mõtetest veidi kaugemale liikuda ja kujundada fotograafia põgus, kuid lühendatud ajalugu Facebooki ajajoone vormingus. Ajajoon saab alguse foto sünnist 1000. aasta paiku, tema abiellumist Eastman Kodakiga, Kodachrome’i sündi ja palju muid sündmusi. Loomulikult on seal puudu palju-palju olulisi sündmusi ja arenguid, kuid mõte iseenesest on praegusel Facebooki ajastul lahe.

Täispika versiooni foto Facebooki lehe ajajoonest leiab siit.


Kui foto oleks Facebookis … Kui foto oleks Facebookis … Kui foto oleks Facebookis … Kui foto oleks Facebookis …
loading..