Capture One Pro 7

oktoober 25, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Phase One kuulutas välja Capture Pro 7, mis on ettevõtte pilditöötluse ja töövoo uusim versioon. Uue versiooni südameks on täiesti uus pilditöötlus mootor ja digitaalse varahalduse vahendid. Ka võimaldab otse arvutisse pildistamise funktsioon ära kasutada paljude kaamerate live view režiimi. Täpsema loendi kõigist uuendustest leiate Phase One’i kodulehelt.

Phase One Capture One Pro 7 on nüüd saadaval Windowsi ja Mac OS X masinatele hinnaga 229 eurot. Capture One Pro 3 kuni 6 omanikele maksab uuendamine 69 eurot. Capture Once Expressi omanikud saavad rakenduse 199 euro eest. Ja lisaks võimaldab Phase One neil, kes ostsid Capture One Pro 6 pärast selle aasta 26. septembrit, tasuta uuendamist.

© Eestifoto.ee


Capture One Pro 7 Capture One Pro 7 Capture One Pro 7
loading..