Hasselblad H5D

september 12, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Hasselbladi järgmise generatsiooni H-süsteemi kaamera, Hasselblad H5D jõuab esmakordselt laiema publiku ette Kölnis toimuval Photokina messil.

Kaamera puhul on uuendatud disaini ja täiesti uus on elektrooniline mootor, H5D on saadaval 40-, 50- ja 60-megapikslisena ja samuti 50- ja 200-megapikslise MultiShot versioonina. Kaamera peaks poodidesse jõudma 2012 aasta detsembris.

Ettevõtte sõnul on kaameral turu kirkaim pildiotsija, samaaegne JPEG- ja toorfailide salvestamine, True Focus II tehnoloogia täpsema ja kiirema teravustamise jaoks, suuremad ja ergonoomilisemad nupud ja uued ilmastikukindlust parandavad tihendid.

Lisaks kaamerale tutvustati ka uut HCD 24 mm f/4.8 H-süsteemi ülilainurk objektiivi.

© Eestifoto.ee


Hasselblad H5D Hasselblad H5D Hasselblad H5D
loading..