Polaroidi 8×10 on tagasi

august 24, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Kui 2008. aasta alguses pani Polaroid seisma viimase tootmistehase, siis juba samal aastal loodi firma nimega The Impossible Project, mille eesmärgiks oli taaselustada Polaroidi kiirfilm. 2010. aasta märtsis jõudsid turule uued kiirfilmid PX 100 ja PX 600 Silver Shade.

Nüüd on firma astunud järgmise sammu ja turule jõuab taas suureformaadilistele kaameratele mõeldud 8×10 (20×25 cm) kiirfilm. Kui esialgu hakatakse tootma suureformaadilist filmi mustvalgena, siis on plaan hakata tootma ka värvilist filmi.

Seda, et tegemist pole laiatarbekaubaga, näitab ka toote hind: 30. augustil müüki jõudva 10-se paki eest tuleb rahakotti kergendada 169 või 189 euro võrra. Film on ühilduv kõigi Polaroidi filmihoidjaga varustatud kaameratega.

© Eestifoto.ee


loading..