Olümpiamängudel piiratakse kaameravarustust

juuni 8, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Londoni olümpiamängude organiseerimise eest vastutav komitee kinnitas, et seab piirangud foto- ja edastusseadmetele, mida külastajad olümpiamängude toimumispaika kaasa võivad võtta.

Kinnitatud juhistele vastavalt on keelatud kaasa võte suuremaid foto- ja edastusseadmeid, mille pikkus ületab 30 cm. Piirangute alla kuuluvad ka üksjalad ja statiivid. Lisaks on keelatud ka salvestatud materjali kasutamine ärilisel eesmärgil, kui puudub pressi luba.

Ääremärkusena on lisatud, et nimetatud piirangud on paindlikumad mõnedes kohtades, nagu näiteks Green Park, kus vaatajatel on rohkem ruumi, mitte nagu olümpiastaadionil. Samas puudub võimalus keelatud varustust turvateenistuse kätte hoiule jätta.

Lisaks on keelatud olümpiamängudele kaasa võtta veel mitmeid erinevaid asju nagu liialt suured mütsid, plakatid, lipud, suuremad toidukogused; pallid, reketid, lendavad taldrikud või muud visatavad asjad, müra tekitavad vahendid nagu viled, vuvuzelad, sarved, trummid; poliitiliste sõnumitega riietused või mängudel mitteosalevate riikide lipud.

© Eestifoto.ee


Olümpiamängudel piiratakse kaameravarustust
loading..