Näitus Burlesque Dramatique

aprill 2, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Näituse Burlesque Dramatique fotod räägivad sajandivanuses visuaalses keeles naistest ja keskkonnast, mille puhul langevad ära kõik kaasaegsele kunstile omased kriteeriumid. Naine on Mats Õuna fotodel ürgne, naiselik, sensuaalne ja võrgutav. Sõna otseses mõttes naine, kes tahab meeldida ja meeldibki meestele. Kindlasti ka paljudele naistele. Oluline on neis töödes ilu selle klassikalises mõistes.

Burlesque Dramatique on näitus võimalusest, mis lubab tänapäeva naisel tunnetada end kirevasulgse linnuna, ringutava metsloomana või tõusva päikesena. Burlesk ei ole vääritu või siivutu. Burlesk pakub igale naisele võimaluse mitmekordistada enda esinemisjulgus, teenida imetlust ja tunda end tõelise naisena.

Kolmel korrusel eksponeeritud näitus sisaldab lisaks burleskiteemalistele fotodele põgusa ülevaate autori varasematest töödest ning garderoobikorrusel ekspositsiooni ka teatrifotodest.

© Eestifoto.ee


Näitus Burlesque Dramatique Näitus Burlesque Dramatique Näitus Burlesque Dramatique
loading..