Lensbaby Edge 80

veebruar 15, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Lensbaby poolt eile väljakuulutatud toob Lensbaby moodulite omapärasesse maailma juurde sealt seni puudunud telemõõdus objektiivi.

Edge 80 on põhimõtteliselt 80 mm objektiiv, mille 12-labaline diafragma lubab kasutada f/2,8 kuni f/22 ulatuvat valgusjõudu. Objektiiv või pigem siis optiline moodul sobitub Lensbaby objektiivide Composer Pro, Composer, Muse, Scout ja Control Freak sisse.

Optikamooduli hinnaks on 300 dollarit ja Lensbaby lehelt on selle ostmine juba võimalik. Peale fotogalerii on võimalik Lensbaby kodulehele võimalik ka katsetada Edge 80 pakutavaid efekte vastava simulaatoriga.

Lensbaby Edge 80

Fookuskaugus
Maksimaalne ava
Minimaalne ava
Labade arv
Elementi/grupis
Min. teravustamiskaugus
Filtrikeere
80 mm
f/2,8
f/22
12
5/4
0,43 m
46 mm

 

 

© Eestifoto.ee


loading..