Baltikumi Pulma- ja Portreefoto 2012

veebruar 7, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Selleaastasel üle-baltikumilisel fotokonkursil “Baltikumi Pulma- ja Portreefoto 2012” saab töid esitada kokku kahes kategoorias ja kümnes alamkategoorias:

I Pulmafoto

  1. Foto pruutpaarist
  2. Foto pruudist või peigmehest
  3. Reportaažfoto
  4. Pulma detailid

II Portreefoto

  1. Lapsed
  2. Persoonid/üksikisikud
  3. Grupid
  4. Loomad/lemmikloomad
  5. Glamuur/buduaar
  6. Reportaazfoto (mitte pulm)

Konkursil osalemise tasu on 25 eurot ühe esitatud pildi kohta, mis sisaldab osalemistasu, osavõttu lõpuüritusest 31. märtsil Trakais, bussisõitu ning piltide printimist. Konkursile esitatavate piltide arv ei ole piiratud. Piltide konkursile esitamise tähtaeg on 29. veebruar 2012.

Pulmafoto kategooria peaauhind Nikon D3s, objektiiv Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S ja välklamp SB-910 antakse välja üle kõikide pulmafoto kategooriate, võitjat tunnustatakse tiitliga “Baltikumi parim Pulmafoto 2012”. Portreefoto kategooria peaauhind Nikon D3X, objektiiv Nikkor 85mm f/1.4G ja välklamp SB-910 antakse välja üle kõikide portreefoto kategooriate, võitjat tunnustatakse tiitliga “Baltikumi parim Portreefoto 2012”. Alamkategooriate võitjatele on eriauhinnad. Ära märgitakse iga kategooria kolm parimat tööd ja ka iga riigi parim foto.

Kõikidele osalejatele korraldatakse 31. märtsil Trakais terve päeva kestev üritus, mille raames saavad huvilised jälgida rahvusvahelise žürii tööd konkursitööde hindamisel, kuulata loenguid professionaalidelt ning võtta osa õhtusest auhinnagaalast. Konkursi kohta saab informatsiooni ja sellele registreerida Baltikumi Pulma- ja Portreefoto 2012 konkursi kodulehel.

© Eestifoto.ee


loading..