Parimad toataimefotod

jaanuar 5, 2012
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Toataimed.eu kutsus koos Tallinna Botaanikaaia, Photopointi ja Eestifotoga lille- ja fotohuvilisi avastama toataimede imelist maailma fotokonkursi “Retk toataimede maailma” kaudu. Fotokonkurss oli ajendatud soovist panna inimesi märkama toataimi kui elusolendeid, kes on meie ümber ja jäädvustama nende ilu.

Kokku saadeti Eesti esimesele toataimede fotokonkursile 461 fotot, mille seast valisid lemmikud nii žürii kui publik. Žüriisse kuulusid Kaupo Kikkas, Urmas Laansoo, Mehis Müürsepp ja Aidi Kallavus. Hindamise põhikriteeriumiks oli loomingulisus, kuid ka jäädvustatud toataime haruldus, pildi emotsionaalsus ja tehniline tase.

  • I koht Juri Kizikov fotoga “Tropical Jazz” (auhind: Tamroni makroobjektiiv)
  • II koht Mihkel Saar fotoga “Muhe vunts” (auhind: Pentax Optio S1)
  • III koht Merle Juhanson fotoga “Valgel Taustal” (auhind: fotokursus)

Lisaks märgiti žürii poolt ära veel 10 tööd ning autorid said tasuta pääsmed Tallinna Botaanikaaeda.

Publiku lemmikuks osutus Jevgenia Kravtšenko fotoga “Korallmarjad” ning tema sai auhinnaks Eestifoto koolituse.
Konkursi tulemustega on võimalik tutvuda toataimed.eu veebilehel.

© Eestifoto.ee


loading..