Nikon kolib väidetavalt Tai tehast

oktoober 27, 2011
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Oktoobri esimesel poolel jõudsid juulis alguse saanud vihmadest tingitud üleujutused Tais Ayutthaya provintsi, kus asub üks Nikoni peegelkaamerate ja objektiivide tootmise põhitehastest. Eelmisel nädalal anti teada, et veetase oli veel kahe meetri kandis ja ei näidanud veel mingeid alanemise märke.

Eile raporteeris www.bythom.com taga olev fotograaf Thom Hogan, et Nikon Thailand on rentinud endale uue tehase Bangkoki lähistel ja on palunud oma töötajatel järgmisest nädalast tööle tulla. See ei pruugi loomulikult tähendada kohest tootmise jätkamist, sest üleujutuste tõttu on problemaatiline nii töötajate kui ka kauba transportimine. Samas on tegemist Nikoni poolse proaktiivse sammuga tehase taaskäivitamise suunas.

Samas tundub Thom Hoganini jõudnud informatsioon veidi ennatlik, sest äsja ilmus Bloombergis artikkel , mille kohaselt ei suudeta Bangkoki poole liikuvaid üleujutusi enam tagasi hoida.

Tai üleujutused said alguse 25 juulist saati väldanud tugevatest vihmasajudest, mis on põhjustanud üleujutusi 59 riigi 77 provintsist. Üleujutuste käigus on surma saanud üle 200 inimese.


loading..