Võimalus testida Tamroni objektiive

september 20, 2011
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Kindlasti on paljudele tulnud pähe mõte katsetada oma kaamera ees erinevaid objektiive. Nüüd on see võimalik nende jaoks, kellel on oma fotoblogi ja tehtud pildid on piisavald ilusad ja huvitavad.

Tamron Eesti otsib oma objektiividele ametlikke testijaid. Testijate ülesandeks on pildistada Tamroni valitud fiks- ja suumobjektiividega huvitavaid, ilusaid ning eriilmelisi fotosid ning kirjutada oma pildistamiskogemusest ning arvamusest pildistamisel kasutatava objektiivi kohta.

Kõik, kes on huvitatud erinevate objektiivide proovimisest ja oma fotoblogi külastatavuse suurendamisest, tuleb anda endast märku e-postiaadressil info@nordic-digital.ee ja ära ei tohi unustada ka oma fotoblogi linki.


loading..