Matsalu IX loodusfilmide festival

august 31, 2011
Kristian Saks
Kommentaarid välja lülitatud

Sel aastal toimub Matsalu loodusfilmide festival juba üheksandat korda. 14.–18. septembrini peetava festivali kavas on 206 filmi 54 erinevast riigist, toimuvad erinevad töötoad ja avatud on seitse fotonäitust.

Fotograafia poole tõmbenumbriks on kindlasti taime- ja makrofotode poolest tuntud Briti fotograaf Bob Gibbonsi laupäevane loeng „Lilledest maastikeni. Loodusfoto kunstilised oskused“ ja pühapäevane töötuba Laelatu puisniidul. Lisaks saab kuulata ka Jarek Jõeperat, Tiit Leitot ja Remo Savisaart.

Kolmapäevast pühapäevani avatud fotonäitustel on isikunäitustega esindatud Jaan Künnap, Tiit Leito, Remo Savisaar, Mark Soosaar ja Toomas Tuul. Lisaks on avatud erinevate autorite piltidega näitused „Meil on elu keset metsa“, „Looduse Aasta Foto 2011 parimad“ ning „Taevas ja maa“.

Ajakava:
Reede, 16. september
19.00 Tiit Leito autoritund Lihula mõisas.

Laupäev, 17. september
10.00–12.00 Remo Savisaar „Kuidas pääseda lähedale?“ Penijõe mõisas
12.30–15.45 Bob Gibbons „Lilledest maastikeni. Loodusfoto kunstilised oskused“ Lihula mõisas
16.15–17.15 Jarek Jõepera „Unised hommikud“ Lihula mõisas

Pühapäev, 18. september
10.00 Bob Gibbonsi töötuba Laelatu puisniidul
(Töötoa algusaeg võib ilmastikuoludest sõltuvalt muutuda. Täpsem info päev enne algust Lihula mõisas ja kultuurimajas.)

© Eestifoto.ee


loading..